פרויקטים

בניית בית חדש על מגרש צר וארוך, שיצר אתגר תכנוני לבניית בית חד קומתי עם בריכה. בבית יצרתי עושר חומרים רב. רצפות זליז' מרוקאיות בעבודת יד בחדרי האמבטיה...

3441_Assaf Pinchuk photography.jpg

דירת קבלן סטנדרטית ששופצה מן היסוד. החלונות הורחבו והוחלפו לפרופיל בלגי ברזל. קומת הכניסה חופתה בפרקט אלון וחדרי האמבטיה ברצפות פסיפס מאבנים טבעיות...

DSC_1155a.jpg

בבית זה במסגרת השיפוץ נחפרה קומת מרתף שלמה, ובה תוכננה קליניקה של בעלת הבית שהיא פסיכולוגית ילדים, כולל אזור המתנה וכניסה נפרדת מבחוץ...

DSC_0252.jpg

בניית בית חדש על רכס קו הנוף. שימוש רב בחומרים טבעיים. כל קומת הכניסה מרוצפת באבן דארמה בעיבוד מוברש ובגדלים משתנים. שאר הקומות רוצפו בעץ אלון...

DSC_0213a.jpg

דירה משנות השישים שמעולם לא שופצה. המטבח היה חדר סגור. האמבטיה מוקמה בצד הבית הפונה לנוף ירוק ועל כן העברתי אותה ממקומה...

DSC_5502a.jpg

בית בן 4 קומות ששימש עשרות שנים כגן ילדים.

היה מאד מוזנח, החצר היתה מגרש גרוטאות. 

בשיפוץ קומת המרתף החשוכה נפתחה והפכה

לסלון אירוח נוסף הכולל מטבח, חדר קולנוע ביתי...

DSC_5264a.jpg

בית שהוגדל ושופץ מן היסוד. כל החלונות הורחבו ונפתחו פתחים רבים לגינה שכוללת בריכת דגים. הפרופילים לחלונות מברזל בלגי. בקומת הגג נוצרה ממלכת הורים...

DSC_2570a - Copy.jpg

שיפוץ בית זה התמקד בפתיחת הבית אל הגינה שתוכננה יחד עם השיפוץ. נפתחו פתחים חדשים והורחבו פתחים קיימים. המבואה החיצונית של הבית...

DSC_4416a.jpg

בבנין "בריאותה" החדש במבשרת שנבנה כמרכז רפואי, קיבלתי לידי חלל עצום, תקרת בטון, ללא קירות וללא ריצוף. המטרה היתה ליצור חנות אופטיקה, חדר בדיקות, מתקני תצוגה...

DSC_0033.jpg

בבית זה המטבח היה חדר סגור, כל החלונות היו מאד קטנים וקיר שלם בסלון למעשה היה ללא חלונות כלל. בעזרת החלונות הבלגיים הורחבה פינת האוכל...

DSC_2313a.jpg

דירה קטנה אשר נרכשה בזכות הנוף המרהיב של הרי ירושלים עליו היא משקיפה. השיפוץ הכולל הפך את הדירה לאי חמים ואירופאי...

DSC_5666a.jpg

החלל המיועד למשרדים נמצא בבנין משרדים ברמת החייל, ושימש כאולפן הקלטות. לחלל הענק היה רק מקור אור קטן ואטום והיה חשוך לגמרי גם בשעות היום... 

HE3A2390.jpg